Vieraskirja

Kirjoita palautetta vieraskirjaamme, keskustele tulevista leireistä ja hevosista.

 

Peruuta kirjoitus

Jätä kommentti

Huom: Olemme ottaneet kommenttien tarkistuksen käyttöön roskapostin estämiseksi. Kommentit eivät näin ollen tule heti näkymään sivuilla.

 • Nimimerkki kaverukset

  2.7.2017

  Hei !
  Me kavereiden kaa inspiroiduttiin ja keksittiin parannuksia/toiveita ihan teidän talliin.
  Meistä olisi kiva käydä tallilla mikä ei olisi täysin tavallinen olisi mukavaa jos olisi joku ratsastus koulu jossa tehtäisiin hieman normaalista poiketen me kaikki ollaan käyty lehtolassa joten tiedämme silleen millaista sielä on joten toivoisimme hieman erilaisuutta toiveitamme ovat esimerkiksi maastoilu ilman satulaa tietenkin turvaallisuus enen kaikkea ja tiedämme että joitakin toiveita ei pysty toteuttamaan ja lisää toiveita on tässä esim maastakösittely tunti ois kiva oppii jotain sellasta sitten toiveisiin kuuluu vikellys ja tämä on niitä jotka eivät todennäköisesti toteudu sitten semmonen toive kuin heppakerho ois kivaa jos vaikka esim lauantaisin olisi 1-3 tuntia kestävä heppakerho jossa oppisi aina jotain uutta ja heppakerhon pääsymaksu olisi joka kerta kun tulee nii vaikka 2€ esim ja sielä ois sitte esim maastakäsittelyä agilityä ja jotain hevos pelejä ja luottamus testejä hevosten kanssa ja odotamme tietenkin kivaa talli henkeä ja auttavaisuutta enkä kyllä sanoisi etteikö sieltä tallihenkeä löydy mutta niin toivomme että osa toiveista menisi toteutukseen ei kao tässä ollu sitten muuta.:) heissan.:)

  • Nimimerkki Heli Kattainen

   7.7.2017

   Hei kaverukset. Mukavia ehdotuksia, täytyy laittaa harkintaan. Osa voisi sopia leirikuvioihin. Myös heppakerho tai esim. jonkinlainen hevosiltapäivä tietyllä teemalla ja pienellä osallistumismaksulla – ihan ilmaiseksi ei kannata heppakerhoa pitää, kun hevosten heinät, varusteet, rakennusten ylläpito jne maksaa ja omalle työajallekin pitäisi saada palkkaa:) -ovat kivoja ehdotuksia. Nyt ratsastetaan vielä viimeiset leirikuviot tälle kesälle, katsotaan, mitä syksy tuo tullessaan:)

 • Nimimerkki Heppahullu

  30.6.2017

  Kuinka hyvä ratsastus taito tarvitaan, että pääsisi leiruavustajaksi?☺

  • Nimimerkki Heli Kattainen

   7.7.2017

   Suurin osa työstä on asiakaspalvelua. Leiriavustajan täytyy olla sosiaalinen eli ystävällinen ja nuorten ihmisten kanssa hyvin toimeen tuleva, reipas ja auttavainen. Lisäksi pitää osata turvallisesti toimia erilaisten hevosten kanssa hoito- ja ratsastustilanteissa. Ratsastuksessa riittää hyvä perusratsastustaito.